No+Vello Zenica

No+Vello© je svjetski lider u estetskim centrima specijalizovanim za fotoepilaciju i fotopodmlađivanje. Kompanija je osnovana u novembru 2007. i ima preko 1.300centara u 16 zemalja (Španija, Engleska, Italija, Portugal, Brazil, Meksiko, Poljska, Bugarska, Rumunija, Gruzija, Švicarska, Bosna i Hercegovina, Sjedinjene Američke Države, Venezuela, Andora i Slovenija), a trenutno se razmatra implantac
ija u još šest zemalja.
Revolucionirali smo tržište i učinili da fotoepilacija bude pristupačna svima sa svojom jedinstvenom tarifom i aparatima visoke tehnologije koji daju odlične rezultate na različitim dijelovima tijela, dobivajući na kraju depilaciju koja je efektivna, dugotrajna, superiorna i ni u čemu slična metodama depilacije koje su nam bile poznate do sada.
Mi smo firma koja je posvećena svijetu depilacije i koju čini veliki broj profesionalaca, sa velikim iskustvom u sektoru ljepote i lične njege.
Br. 1 u svijetu među centrima za fotoepilaciju.
No+Vello© je inovativan pojam poslovanja koji je revolucionirao sektor estetike jer je ponudio jedinstvenu tarifu uniseks: 45KM po sesiji i zoni.

Više info

Drugi klijenti

Pogledajte naše druge klijente

Estetska Stomatologija Čeperković

Brand

Malpeza

Brand

Solgar

Brand

City Cars

Brand