Salvit Albania

Linja unike e produkteve të Salvit është zhvilluar përmes hulumtimeve të gjera të nevojave të konsumatorëve dhe formave inovative të përdorimit të nutraceutikëve dhe shtresave ushqimore. Të përballur me sfidat e kohëve moderne, ne i jemi përkushtuar veçanërisht hulumtimit të nevojave të fëmijëve gjatë periudhave të ndryshme të rritjes dhe zhvillimit.
Linja Salvit përmban produkte të formuluara posaçërisht për nevojat e veçanta ushqyese, forma të reja të aplikimit të cilat do të sigurojnë marrjen e ushqyesve në mënyrë të pranueshme dhe efektive. I zhvilluar në bashkëpunim me partnerë të njohur evropianë dhe një ekip profesionistësh të përkushtuar në përsosshmëri, inovacione dhe standardet më të larta ë cilësisë, Salvit siguron ushqyeshmëri shtesë bazuar në gjetjet shkencore të njohura dhe njëkohësisht plotëson nevojat e konsumatorëve.
Ajo që e dallon Salvit nga një numër i madh produktesh të tjera në treg është – shija e shkëlqyer dhe forma praktike për aplikim te fëmijët. Përkatësisht, është vërejtur që problemet kryesore të ushqimit shtesë te fëmijët janë shija e papranueshme dhe mënyra e aplikimit.
Për ta bërë këtë sfidë më të lehtë për prindërit, Salvit sjell recetat e menduara me kujdes në format dhe shijet që fëmijët i duan!

Više info

Drugi klijenti

Pogledajte naše druge klijente

Solgar

Brand

Salvit Srbija

Brand

City Cars

Brand

Estetska Stomatologija Čeperković

Brand