Solgar Srbija

Danas je Solgar sa više od 460 proizvoda, u više od 40 zemalja sveta, vodeći svetski autoritet u nutricionističkoj znanosti. A, prvi proizvod sa zlatnom etiketom predstavljen je davne 1947.godine.
Misija Solgara je snabdeti korisnike najkvalitetnijim, inovativnim, na znanstvenim osnovima utemeljenim dodacima ishrani kako bi unapredili opšte zdravlje i dobrobit.
– Proizvodi su u različitim oblicima – da bi zadovoljili različite životne stilove npr. vegetarijanske, veganske ili kosher.
– Iz svih se formulacija nastoje što je više moguće eliminisati alergeni.
– Kada god je moguće proizvodi su formulirani bez šećera, soli, skroba, kvasca, kukuruza, soje, pšenice i glutena
– Proizvodi su bez veštačkih konzervansa, ukusa i boja
– Proizvodi se ne testiraju na životinjama.
Solgar je prvi na svetu napravio značajna tehnološka poboljšanja:
– Prvi je proizveo dodatak ishrani koristeći nano-tehnologiju kako bi povećao do tada nezamislivu bioraspoloživost
– Prvi je predstavio vegetarijanske kapsule i vegetarijanske meke želatinske kapsule
– Prvi je primenio prirodno oblaganje tableta koje omogućuje bolju apsorpciju nutrijenata
Bezuslovni kvalitet zahteva veliko ulaganje vremena i novca, ali Solgar je svestan da je to jedini put do zadovoljstva korisnika. Zato je zlatna etiketa već duže od šezdeset godina simbol kvaliteta u ovoj grani industrije. Solgarova zlatna etiketa garancija je da se svaki pojedini deklarisani sastojak u tačno navedenoj količini i nalazi u proizvodu te da će svaki proizvod zadovoljiti 100% navedenih tvrdnji.
Od proizvodnje do distribucije, Solgarova briga za detalje je nenadmašna u ovoj grani industrije – od odabira najfinijih prirodnih sirovina, proizvodnje po najvišim standardima, do gotovog pakovanja – sve zadovoljava Solgarov Zlatni standard izvrsnosti. Solgarova proizvodni pogoni u mnogo čemu nadmašuju farmaceutske standarde u opremi, postupcima, kontroli kvalitete i zaštite okoliša. Laboratorija za ispitivanje kvalitete garantuje da svaki proizvod koji napušta Solgar zadovoljava sve zahteve u pogledu čistoće i učinkovitosti.

Više info

Drugi klijenti

Pogledajte naše druge klijente

Solgar Albania

Brand

Salvit

Brand

Salvit Albania

Brand

Estetska Stomatologija Čeperković

Brand