Solgar Kosovo

PRIORITETI I SOLGAR-IT ËSHTË CILËSIA
Te Solgar, cilësia është më shumë se fjalë – në fakt është mënyrë e jetesës.
Nga prodhimi deri te shpërndarja, shqetësimi ipatejkalueshëm i Solgar-it janë hollësitë. Duke
ndjekur standardet më të larta botërore të prodhimit, pajisjet prodhuese të Solgarit janë largë
më të mira dhe tejkalojnë standardet farmaceutike në aspektin e pajisjeve, proceseve operacionale,
kontrollit të cilësisë dhe mbrojtjes së mjedisit.
Sot, Solgar Vitamin and Herb përbëjnë autoritetin kryesor në shkencën e të ushqyerit apo nutricionit
si dhe në prodhimin e shtesave ushqimore.
… Solgar ofron produkte në doza dhe forma të ndryshme për të kënaqur nevojat e ndryshme
ushqyese të jetesës – organike, vegjetariane dhe Kosher (sipas rregulloreve të bashkësisë fetare
hebraike).
… Solgar përpiqet sa më shumë që të jetë e mundur, të eliminoj alergjentët nga formulat e saj.
Pothuajse të gjitha produktet janë pa sheqer, kripë, niseshte, majë, misër, sojë, grurë dhe gluten
dhe asnjëri prej tyre nuk përmban konservues artificial, shije dhe ngjyra.

Više info

Drugi klijenti

Pogledajte naše druge klijente

Malpeza

Brand

Nešto slatko

Brand

No+Vello Zenica

Brand

Salvit Kosovo

Brand