Malpeza

Salon rasvjete Malpeza d.o.o. je osnovan u Tuzli, 2017. godine.
Za kratko vrijeme na bosanskohercegovačkom tržištu, kao mlada kompanija, možemo se pohvaliti mnogobrojnim uspješnim projektima a to najbolje pokazuju zadovoljna lica naših klijenata.
Asortiman Malpeza salona rasvjete je veoma širok. Nudimo i bavimo se osvjetljavanjem svih vrsta prostora, kako enterijera tako i eksterijera.

U našoj bogatoj ponudi rasvjetnih tijela možete pronaći lustere, visilice, plafonjere, reflektore i halogene lampe te različite modele zidnih, stropnih, stonih, podnih, dječijih i spot lampi/svjetiljki. Garantujemo da će ponuda zadovoljiti i najizbirljivije.
Posebno smo ponosni i obraćamo pažnju na dizajn, koji je vrlo raznolik, tako da našim svjetiljkama možete opremiti stilski različite prostore: moderne, klasične ili rustikalne.
Materijal je u potpunosti prilagođen dizajnu, te kod nas možete pronaći izvedbe od stakla, kristala ili materijala nove tehnološke obrade u kombinaciji sa drvetom, plastikom, mesingom, niklom…

Specijalizirani smo za LED rasvjetu te je velika većina naših proizvoda upravo LED tehnologije.
Karakteristike LED rasvjete su: veoma mala potrošnja električne energije i dug radni vijek. Korištenjem LED rasvjete možete uštediti i do 80% električne energije, dok je radni vijek LED rasvjete do 30 000 sati. LED rasvjeta također čuva i štiti Vaše zdravlje s obzirom da ne sadržava živu niti otrovne plinove.

Pozivamo Vas da nas posjetite i uvjerite se u široku i kvalitetnu ponudu proizvoda. Stojimo Vam na raspolaganju kako bismo Vam stručnim savjetima pomogli u odabiru savršene rasvjete za Vaše prostore.

Očekujemo Vas u ulici Industrijska bb, preko puta Termoelektrane u Tuzli.

Više info

Drugi klijenti

Pogledajte naše druge klijente

Trudi

Brand

Salvit Albania

Brand

Deling Invest

Brand

No+Vello Zenica

Brand